Tulosta

Uutiset

Säätiön apurahat tulossa hakuun

18.09.2014 14:01

Irtiotto arjesta!

Pienikin saattaa piristää! Aikakauslehdentoimittajain säätiön apurahat tulevat hakuun viikolla 39 (eli 22.9. alkavalla viikolla).

Apurahailmoitus on Lööpissä 3-2014. Ilmestyy viikolla 39.ILMOITUS LÖÖPISSÄ 3-2014

IRTIOTTO ARJESTA!

Pienikin saattaa piristää! Hae siis nyt rahoitus ja toteuta unelmasi!

Aikakauslehdentoimittajain säätiön apurahat ovat parhaillaan haettavina. Hakuaika päättyy 27.10.2014.

Stipendien saajat ja suuruudet päättää stipendityöryhmä. Viimeksi jaettiin kolme 500 euron stipendiä.

Jaossa pyritään säätiön hallituksen linjauksen mukaan painottamaan perusteita, joilla hakijan asema ja kilpailukyky työmarkkinoilla – jos mahdollista – entisestään paranevat.

Apurahoja voi saada moniin mielekkäisiin tarkoituksiin: kirjantekoon, näyttelyn pystyttämiseen, perusteltuun matkaan. Apurahoja ei sen sijaan myönnetä työnantajan maksettavaksi kuuluviin tarkoituksiin ja työvälineisiin.

Ideoiden omaperäisyys on mannaa. Kehittele siis idea, rohkaistu rustaamaan hakemus ja järjestä itsesi stipendin rahoittamana irti arjen oravanpyörästä!

Vaikka virallista apurahan hakemislomaketta ei tarvita, hakemusten käsittelyä helpottava lomake löytyy näiltä SAL:n kotisivuilta www.sal-info.org.

Hakemuksia otetaan vastaan vain sähköpostitse osoitteessa saation.apurahat@sal-info.org.

Saajille ilmoitamme myönnetyistä apurahoista marraskuun loppuun mennessä. Apuraha on käytettävä vuoden 2015 aikana ja myöntämispäätöksessä mainittuun tarkoitukseen. Stipendin käytöstä on annettava säätiölle kirjallinen selvitys.

Lisätietoja: Säätiön stipendiasiamies Matti Rutonen, matti.rutonen(at)j.fi, puh: 040 733 6758.

Tulosta | Takaisin