Pvm: Mar  7, 2013
Otsikko: Terveisiä vuosikokouksesta!

Salli-journalistipalkinto PAM-lehdelle. Hanne Aho jatkokaudelle puheenjohtajaksi.
Hallitukseen kolme ensikertalaista.


Salli-journalistipalkinto myönnettiin tänä vuonna Pam-lehden toimitukselle tunnustuksena Kilpailutuksen hinta -juttusarjasta. Vuonna 2012 ilmestynyt kymmenosainen juttusarja käsitteli palvelujen kilpailuttamista ja kilpailutuksen seurauksia. Se onnistui nostamaan julkiseen keskusteluun kilpailuttamiseen liittyviä yhteiskunnallisia epäkohtia.
Lehtien sisällön pinnallistuessa Pam-lehden juttusarja ui raikkaasti vastavirtaan: se on onnistunut esimerkki siitä, että syvällisellä paneutumisella epäkohtiin voidaan saada aikaan myös muutoksia.

SAL:n puheenjohtajan valinta sujui kokouksessa vajaassa viidessä minuutissa, kun vuodesta 2011 SAL:oa johtanut Hanne Aho (Otavamedia) valittiin yksimielisesti jatkoon. Puheenjohtajan kausi on kaksivuotinen.

Heidi Kalmari (Bonnier), Jaakko Takalainen (Ay-lehdet) ja Annamari Typpö (Erikoislehdet) valittiin uusina henkilöinä SAL:n hallitukseen. Koko hallituksen kokoonpano löytyy täältä.

SAL:n toimiston asetuttua tammikuussa Hakaniemeen on yhdistyksellä ainakin kolmeksi vuodeksi pysyvä osoite. Niinpä  nyt on oiva tilaisuus saada vireillä ollut SAL:n imagouudistus valmiiksi. Ennen seuraavaa vuosikokousta jäsenistöllä on lupa odottaa, miten ja milloin uusi imago yllättää.